Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Recensies

Loeki van der Lubbe

Onze kleindochter is geopereerd aan haar heupjes en heeft voor 3 maanden een gipsbroek. Kleertjes vinden die over die gipsbroek kunnen, is heel lastig! Yvonne heeft zich hier in verdiept en heeft hele leuke en praktische broekjes en jurkje gemaakt, die perfect over de gipsbroek passen. Op maat gemaakt en de stofjes konden wij zelf uitzoeken….ons kleintje straalt in haar nieuwe kleertjes. Wij zijn er heel blij mee! Kleertjes en dus ook “ aangepaste kleding” van Yvonne, een echte aanrader!

Joke Pluim

Yvonne maakt originele & mooie baby kleding! Super netjes . Als je wilt kun je zelf de stof / kleur uit kiezen. Ik heb een prachtig pakje gekocht voor mijn kleinzoon.

Wilma van Woerkom

Al een paar keer heb ik met veel plezier een mooi overslagvestje en broekje bij Yvon besteld. Alles gemaakt van zachte stofjes en prachtig afgewerkt! Je kunt steeds weer unieke combinaties maken, zo leuk om uit te zoeken en te geven!

Ineke Lucassen

Ik bestelde 2 pakjes bij Yvonne, ze kwamen heel snel per post binnen. Het geheel was goed verpakt met extra cadeauzakje, pakjes in mooi vloeipapier met strik. Ik wilde toch graag even kijken en heb het vloeipapier geopend en daar lagen fantastisch mooi gemaakte pakjes, chapeau Yvonne!!

Coby de Groot

Super originele babykleertjes en van hele goede kwaliteit. Voorgewassen en al. Als je wilt kun je details naar eigen smaak aangeven,voor Yvon geen probleem. En heel mooi afgewerkt,een aanrader!!!

Hilde Verdijk

Yvonne maakt prachtige pakjes voor baby’s, van zachte, soepele stof, zodat ze lekker dragen. Mooie kwaliteit, goede service. Fijn om cadeau te geven ook!

Vivianne van der Meulen

Voor mijn kleindochter heb ik een jurkje besteld, voor mijn kleinzoon een shirt met broekje. Mooie kleuren, goede pasvorm, keurig afgewerkt en vooral: iets bijzonders! Geen massaproduct van de grote winkelketens ( kinderarbeid?) kleertjes van yvon, een aanrader!

%d bloggers liken dit: